Informatie – Veelgestelde vragen

Ik wil graag een proefles volgen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wil je eerst ontdekken of yoga bij Yo Jo Yoga wat voor je is? Dan is een gratis proefles een goede manier om dat te ontdekken. Na de proefles ben je natuurlijk vrij om te kiezen of je door wil gaan. Dat kan door losse lessen te volgen (11 euro/ les) of een lessenserie te kopen (9 euro per les, voor data zie Informatie – Agenda).

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven van een lessenserie of proefles gaat via dit contactformulier.

Is yoga geschikt voor mij?

Yoga is geschikt voor je als je het fijn vindt om jezelf ontspanning te gunnen en leniger te worden. Heb je een blessure of ben je zwanger, dan is het handig eerst even contact met mij op te nemen.

Wat moet ik meenemen naar een les?

Het is aan te bevelen om soepelzittende kleding en een yogamat mee te nemen. Heb je nog geen yogamat? Dan kan je de eerste paar lessen gratis gebruik maken van een yogamat, totdat je een eigen mat hebt. Sportschoenen zijn niet nodig.

Ik heb nog geen mat, maar wil graag meedoen. Kan dat?

Als je in de eerste paar lessen nog geen yogamat hebt, dan kan je een mat gebruiken van Yo Jo Yoga. Het is aan te raden om uiteindelijk zelf je eigen mat aan te schaffen.

Wat is een geschikte yogamat voor mij en waar kan ik die kopen?

Het is aan te raden om een yogamat aan te schaffen met een dikte van minimaal 4 mm. Bij http://www.yogashop.nl of http://www.yogini.nl vind je geschikte matten.